نکاتی برای گرم کردن کنسروها

نکاتی برای گرم کردن کنسروها

tips2 warming2 cans نکاتی برای گرم کردن کنسروها

 

در استفاده کنسروها باید نکاتی رعایت شود که برای شما گردآوری نموده ایم.

 

چند نکاتی درباره گرم کردن کنسروها مواد غذایی

گرم کردن کنسرو در مایکروویو

برخی کارشناسان گرم کردن غذاهای کنسروی با مایکروویو را مجاز ندانسته و معتقدند حرارت مایکروویو ممکن است به بدنه ظروف آلومینیومی آسیب برساند.

 

جوشاندن کنسرو موقع مصرف

گاهی اوقات افراد تمام کنسروهای خریداری شده را با هم می‌جوشانند و کنار می‌گذارند. اما با نگه‌داشتن کنسروها ممکن است دوباره در آنها سم تولید شود بنابراین حتما باید موقع مصرف آنها را مجددا بجوشانیم.

 

انتقال محتویات کنسرو بعد از باز شدن آن به ظرفی مناسب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت هلو آنتی بیوتیکی طبیعی

پس از باز کردن قوطی کنسرو، محتویات آن را به ظرف مناسبی انتقال دهید. زیرا ممکن است ماده غذایی بعد از باز کردن درب قوطی در مجاورت اکسیژن هوا با جداره داخلی قوطی وارد واکنش شود.

 

جوشاندن قوطی کنسرو در آب

برای جوشاندن صحیح غذاهای کنسرو شده، باید قوطی کنسرو را در ظرف محتوی آب قرار داد، طوری که آب کاملا قوطی را احاطه کند. زمان 20 دقیقه از شروع جوشیدن آب محاسبه می شود. چرا که این سم در دمای ۱۰۰ درجه (در عرض یک دقیقه) غیرفعال می شود.

 

قوطی کنسرو را روی شعله مستقیم قرار ندهید

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه میلک شیک نوتلا

هرگز قوطی را روی شعله مستقیم قرار ندهید؛ زیرا سم میکروب به طور کامل از بین نمی‌رود و حرارت مستقیم منجر به ترکیدن قوطی کنسرو می‌شود. ضمن اینکه حرارت مستقیم می‌تواند به بافت و مواد مغذی غذا آسیب بزند.

 

جوشاندن تمامی کنسروها به جز کنسروهای میوه

تولید سم بوتولینوم تنها به کنسروهای ماهی محدود نمی‌شود و تمامی کنسروها از جمله سبزیجات، گوشت، خاویار و غذاهای مختلف دریایی باید پیش از مصرف جوشانده شوند. تنها میوه‌‌ها که به‌صورت شربت کنسرو می‌شوند، جزو این دسته نیستند.

نوشته نکاتی برای گرم کردن کنسروها اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

بیشتر بخوانید:  معمای المپیادی: گزاره های درست

مطلب پیشنهادی

معما؛ ساعت‌ها کی یکی می‌شوند؟

معما؛ ساعت‌ها کی یکی می‌شوند؟   معما همراه با جواب دو ساعت دیجیتال داریم که …