طرز تهیه تارت خرما و زردآلو

طرز تهیه تارت خرما و زردآلو

tart1 dates2 apricots1 طرز تهیه تارت خرما و زردآلو

 

مواد لازم برای تارت خرما و زردآلو :

تخم مرغ  ۱ عدد 
وانیل  ۱/۸ قاشق چایخوری 
آرد   ۲ پیمانه
 نمک ۱/۸ قاشق چایخوری 
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست‏ (در صورت نیاز) ۱ قاشق سوپخوری

 

مواد میانی برای تارت خرما و زردآلو :

شکر  ۴ قاشق سوپخوری 
تخم مرغ  ۲ عدد 
پوست پرتقال رنده شده  ۱/۲ قاشق چایخوری 
آرد  ۳ قاشق سوپخوری 
خرما ۱۵ عدد
پودر بادام ۷۰ گرم
کره نرم شده ۵۰ گرم
مارمالاد زردآلو ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه تارت خرما و زردآلو :

آرد را در يکك كاسه‌ الک كنيد. به كاسه حاوي آرد شكر اضافه كنيد. وانيل و نمک را هم اضافه كرده و با مواد مخلوط كنيد.

بیشتر بخوانید:  برنامه تاریخ بازی های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2018 روسیه

 

وسط آرد را گود كنيد. تخم مرغ را در اين گودی بشكنيد، كره را هم حبه حبه ريز كنيد و به تخم مرغ اضافه كرده و با نوك انگشت مايه آردی را با تخم مرغ و كره مخلوط كنيد تا خمير نرمی به دست آيد.

 

سپس قالب تارت را آماده كرده و چرب كنيد. در اينجا از قالبي با قطر ۲۳ سانتیمتر استفاده كرده ايم. خمير را در قالب چرب شده پهن كنيد. روی خمير را بپوشانيد و مواد داخل تارت را آماده كنيد.

 

تخم مرغ ها را در كاسه ای بشكنيد، شكر، پوست پرتقال، پودر بادام و كره نرم شده را به آن اضافه كرده و با همزن برقی مخلوط كنيد. حالا سه قاشق سوپخوری آرد را اضافه كرده و باز با همزن مخلوط كنيد.

بیشتر بخوانید:  آموزش بازی «هپ هپ»

 

مواد آماده شده را روی خمير ريخته و با پشت قاشق صاف كنيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود.

 

در اين فاصله خرماها را نصف كنيد و هسته های آنها را جدا كنيد. نيمه های خرما را روی تارت به شكل دلخواه بچينيد. تارت را در فر به مدت ۳۵ دقيقه حرارت دهيد. سپس تارت را از فر بيرون آوريد و روی سطح تارت را با قلم موی آشپزخانه، مارمالاد گرم شده بماليد و بعد دوباره در فر بگذاريد تا روی تارت طلايی شود.

 

نکاتی برای تهیه تارت خرما و زردآلو:

برای روی تارت به جای مارمالاد زردآلو، از عسل هم می توان استفاده كرد. برای گرم كردن مارمالاد يا عسل هم می توان آنها را در مايكروفر گرم كرد يا به روش حرارت غيرمستقيم مثل قرار دادن روی بخار كتری يا بن ماری كمی آنها را شل و نرم كرد.

بیشتر بخوانید:  نکاتی برای گرم کردن کنسروها

 

اگر ديديد خمير كمی خشک است به آن يک قاشق ماست اضافه كنيد

برگرفته از سرآشپز پاپیون

مطالب مرتبط:

طرز تهیه بستنى شاتوت

طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات

طرز تهیه سوپ سرد

طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

طرز تهیه چیز کیک انجیر سیاه

طرز تهیه دسر خربزه

طرز تهیه خرما سرخ شده

طرز تهیه نان پیده ترکی

طرز تهیه شربت سه رنگ

 

نوشته طرز تهیه تارت خرما و زردآلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

معما؛ ساعت‌ها کی یکی می‌شوند؟

معما؛ ساعت‌ها کی یکی می‌شوند؟   معما همراه با جواب دو ساعت دیجیتال داریم که …