طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

barberry1 apricot طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

 

مواد لازم کوفته زرشک و زردآلو :

زردآلو متوسط ۳-۴ عدد
 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج پخته  ۱ پیمانه
لپه‎ نیم پز آسیاب شده ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ کامل ۱ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد
زرشک ۲ قاشق سوپخوری
گردو خردشده ۲-۳ قاشق سوپخوری
سبزی معطر (ریحان و مرزه) ۳ قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۲-۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو :

زردآلوها را خرد کنید و داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ، زرشک شسته شده و گردوی خرد شده را هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه وسط کوفته ها آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز

 

در ظرف دیگری گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ اضافه، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.

 

مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و آن را گود کنید، سپس مقداری از مخلوط زردآلو داخل آن بریزید. دست تان را آغشته به آب سرد کنید و به آرامی کوفته ها را گرد کنید. وزن تقریبی هر کوفته باید حدود ۲۰۰ گرم شود.

 

در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت دهید، سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل قابلمه قرار دهید. دقت کنید که نباید درِ قابلمه را بگذارید چون کوفته ها بلافاصله ترک می خورند.

بیشتر بخوانید:  کلمات پنهان شده در تصویر را بیابید (2)

 

زمانی که یک طرف کوفته ها خودشان را گرفتند، به آرامی آن ها را بر گردانید و بگذارید طرف دیگرشان هم بپزد. اگر کوفته ها به آب بیشتری نیاز داشتند، کمی آب گرم اضافه کنید تا کاملا بپزند. صبر کنید تا کوفته ها آماده شوند و سس غلیظی حاصل شود.

کوفته ها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

نوشته طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

کاربردهای پوست موز

کاربردهای پوست موز پوست موز از نظافت کاری گرفته تا زیبایی کاربردهای فراوانی دارد که …