طرز تهیه اسکمو

طرز تهیه اسکمو

scam2 preparation2 طرز تهیه اسکمو

 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)

 

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

 آلبالو خشک  ۱ لیوان
 زغال اخته خشک  ۱ لیوان
آلوچه خشک  ۱ و ۱/۴ لیوان 
 نمک و گلپر به مقدار لازم 

 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز

نوشته طرز تهیه اسکمو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

کاربردهای پوست موز

کاربردهای پوست موز پوست موز از نظافت کاری گرفته تا زیبایی کاربردهای فراوانی دارد که …