دستور تهیه ترشی اسپانیایی

رسپی ترشی اسپانیایی

طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه و مخلوط با سس مخصوص

ترشی اسپانیایی طعمی ملایم دارد و در ترکیب آن از روغن استفاده می شود. دستور تهیه ترشی اسپانیایی بسیار ساده است و نیازی به مهارت خاصی ندارد.

اگر علاقمند به تجربه طعم های جدید هستید میتوانید ترشی اسپانیایی را امتحان کنید. ترشی اسپانیایی طعم ملایمی دارد و در تهیه آن از روغن مایع استفاده می شود که باعث شده متفاوت از سایر ترشی ها باشد. دستور تهیه ترشی اسپانیایی بسیار ساده است و میتوانید در زمانی کوتاه آن را تهیه کنید.

ترشی اسپانیایی با ذرت

مواد لازم ترشی اسپانیایی با ذرت

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع ترشی خرفه
زیتون سبز بدون هسته   ۱۳۰ گرم
ذرت ۱ پیمانه
هویج  ۳ عدد
فلفل دلمه   ۲ عدد
شکر   ۱ ق غذا خوری
قارچ  ۳۵۰ گرم
روغن زیتون بدون بو  ۱ پیمانه
سرکه سفید  ۱/۲ پیمانه
سیاه دانه  ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا  به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی اسپانیایی

طرز تهیه ترشی اسپانیایی با ذرت

هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

فلفل دلمه را نگینی خرد کنید.

قارچ ها ی کوچک را به صورت سالم استفاده کنید و قارچ های بزرگ را خرد کنید.

زیتون را چند قاچ کنید.

از ذرت بخارپز یا کنسرو ذرت برای ترکیب ترشی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای غوره

تمام مواد را با هم مخلوط نمایید و در شیشه تمیز بریزید.

روغن زیتون ، سرکه ، شکر ، سیاه دانه ، ادویه و نمک را مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید به طوری که روی مواد را کاملا بپوشاند.

در شیشه را بسته و 10 روز یک محلی خنک قرار دهید تا جا بیوفتد.

 

نکات لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی

نکات لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی

برای زیباتر شدن ظاهر ترشی میتوانید از فلفل دلمه های رنگی در ترکیب آن استفاده کنید.

در صورت تمایل میتوانید چند تکه موسیر به ترکیب ترشی اضافه کنید.

از پودر تخم گشنیز و آویشن و فلفل قرمز هم میتوانید در ترکیب ادویه ترشی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی آناناس خوشمزه و بی نظیر

در صورتی که سس ترشی روی مواد را کامل نپوشاند بقیه شیشه را با سرکه یا مخلوط سرکه و سس گوجه فرنگی پر کنید.

برای تهیه ترشی اسپانیایی با رب گوجه فرنگی میتوانید 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در سرکه حل کنید.

برای تهیه ترشی اسپانیایی با با سس گوجه ، 2 – 4 عدد گوجه فرنگی بدون پوست را پوره کنید و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشانید تا آبش نصف شود و سپس به سس ترشی اضافه نمایید.

 

منبع: بیتوته